Nordson DIMA

Corporate | Global Directory | Languages


Open Company Route - Open Bedrijven Route 2019 Deurne

 
Beukeldijk 2, 5753 PA Deurne, The Netherlands 

24 Feb 2019 - 24 Feb 2019

Sunday February 24, Park Management Peelland and the Deurne municipality will organize an Open Company Route on the various business parks in Deurne (The Netherlands). Nordson also participates in this open day and invites you for a visit! From 11.00 - 16.00 hours, young and old are welcome to see what happens inside our buildings!

Op zondag 24 februari organiseren Parkmanagement Peelland en de gemeente Deurne een Open Bedrijven Route op de verschillende bedrijventerreinen in Deurne (Nederland). Nordson neemt ook deel aan deze open dag en nodigt u graag uit voor een bezoek! Van 11.00 - 16.00 uur is zowel jong als oud van harte welkom om te zien wat er binnen onze muren gebeurt. 

Een dag vol verrassingen
Altijd al willen weten wat er dagelijks achter onze muren gebeurt? Deze Open Dag is een unieke kans voor een eerste of hernieuwde kennismaking. U kunt zien hoe wij onze hoogwaardige machines ontwerpen en fabriceren en hoe ze in de praktijk werken. Aan de hand van verschillende routes passeert u allerlei interessante stations waar u uitleg krijgt van onze enthousiaste medewerkers. En neem vooral uw kinderen mee, want we hebben verschillende leuke activiteiten voor hen in petto!

Oriënteren op opleidings- en beroepsmogelijkheden
De dag is niet alleen ontzettend leuk voor volwassenen; ook is het een perfecte kans voor kinderen, jongeren en werkzoekenden om zich te oriënteren op opleidings- en beroepsmogelijkheden. Basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 kunnen bijvoorbeeld aan den lijve ervaren hoe leuk techniek is. Studenten maken kennis met de mogelijkheden op MBO-, HBO- en WO-niveau en werkzoekenden kunnen hun CV achterlaten en informeren naar lopende vacatures. 

Bent u erbij? We zien uit naar uw komst!

 

In This Section